Плеймейтката, която ще отговаря пред съда за клевета срещу фризьорката Вили Боршукова, вече

...
Плеймейтката, която ще отговаря пред съда за клевета срещу фризьорката Вили Боршукова, вече
Коментари Харесай

Пребитата плеймейтка намери начин да се скрие от съда

 Плеймейтката, която ще дава отговор пред съда за клевета срещу фризьорката Вили Боршукова, към този момент е изолирана от цивилизацията и дои кози и рине тор в обора през идващите месеци.

Русото прелъщение ще прави всевъзможен различен селски труд, с цел да успее да се пребори за огромната премия от 100 бона. А те ще й бъдат нужни, защото бизнесдамата Вили Боршукова я съди за уронване на престижа и търси поне 50 хиляди лв. обезщетение, пише LifeOnline.bg.

Жанета изобщо не е умувала и незабавно щом получила покана да влезе в риалитито стремително се навила, макар без хонорар.

Продуцентите Иван и Андрей са свили бюджета и поради рецесията изобщо не считали да пръскат пари за възнаграждения за " звезди " в и без това популярното си предаване.

Все отново редакторите на двамата ортаци считат да покажат, че и девойките от еротичните списания могат да правят селска работа, а освен да се гримират и да чупят стойки.

С присъединяване си Жанета ще сбъдне фантазията си да стане разпознаваема защото допреди абсурда с фризьорката и обвиняванията в побой съвсем никой не беше чувал за нея. Осипова, която има подозрителен бекграунд желае да почисти имиджа си и да не бъде обвързвана единствено като момиче, което се размята по пилоните на клубовете, а и като жена, която може повече.

Бившата танцьорка се навила да загърби кифленския живот, маникюра и фризурите и да покаже, че не й е непознат селския живот. Всъщност то няма и по какъв начин да го скрие, тъй като е израснала на село в Гара Бов и от дребна има опит по нивите.

Тя сама подхрани информацията, че ще взе участие в риалити формат откакто разгласи, че изчезва от обществените мрежи за известно време. Ясно е, че е поради " Фермата ", защото единствено този план стартира преди дни за разлика от " Игри на волята ", чиито фотоси текат към този момент над три седмици.

Участието й във " Фермата " идва тъкмо навреме за да избяга от абсурда, в който се забърка с шефката на " Магама ". Припомняме, че актуалната фермерка инсценира побой и непосредствено упрекна коафьорката, че я е наранила и пребила. Това накара Боршукова да заведе иск против сексбомбата на стойност 50 бона, след като сподели видеозапис, на който се вижда, че Осипова лъже.

Запознати с нрава на силиконката описаха, че във формата тя ще се прави на миличка и добричка. Ще се сприятели със всички и ще желае да се хареса непременно на останалите. Дали обаче ще издържи с лицемерието до края, остава да забележим наесен, когато ще стартира излъчването на продукцията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР